شیلا لایمینگ

مریم پوراسماعیل پوراسمعیل، میزها و دیوارها، زندگی پنهان چیزهای معمولی، نشر اطراف، خرید کتاب، دانلود کتاب pdf، نفیسه مرشدزاده، الهام شوشتری زاده

شیلا لایمینگ (Sheila Liming) (متولد 1983) استاد دانشگاه، پژوهشگر و نویسندۀ آمریکایی است. او در دانشگاه ووستر در رشتۀ زبان انگلیسی و مطالعات زنان لیسانس گرفت و بعدتر در دانشگاه کارنگی‌ملون ادامۀ تحصیل داد و دکترای مطالعات فرهنگی گرفت. لایمینگ مدتی هئیت علمی دانشگاه داکوتای شمالی بود و پس از به کالج چَمپلین رفت. او حالا استاد رشتۀ نویسندگی حرفه‌ای دانشگاه است و شیوه‌های مختلف نوشتن ناداستان را تدریس می‌کند.

شیلا لایمینگ کارهای پژوهشی و ژورنالیستی متعددی دارد که در نشریات معتبری همچون آتلانتیک، نیویورک‌تایمز، لافام، لیت‌هاب، و گلوب اند میل به چاپ رسیده است. عمده فعالیت او در زمینۀ فضاها و نهادهایی همچون کتابخانه و دفاتر کاری بوده. لایمینگ در همین زمینه چند اثر هم به انتشار رسانده است. او ویراستار چند آثار ایدیت وارتون بوده (کتاب‌های عصر معصومیت و خواب و بیدار) و یک پروژۀ دیجیتالی با عنوان کتابخانۀ ایدیت وارتون راه اندازی کرده که قرار است آثار این نویسنده را گردآوری کند. لایمینگ به خاطر کتاب آخرش نامزد جایزۀ Maryland Humanities بوده است.

کتاب‌های شیلا لایمینگ

لایمینگ تا کنون سه کتاب مستقل منتشر کرده که به شرح زیر هستند:

  • کتابخانه چه معنایی برای یک زن دارد؟ (2020)
  • میزها و دیوارها (2020)
  • خوش‌گذرانی (2023)

کتاب شیلا لایمینگ در نشر اطراف

 

کتاب میزها و دیوارها تأملی عمیق و همزمان بازیگوشانه دربارۀ فضا، اشیا و سلسله مراتب دفتری است. تأملی دربارۀ همۀ اجزای دفتر کار؛ از ساختمان آسمان‌خراش‌ها و طراحی اتاق‌های اداری گرفته تا انتخاب زیرسیگاری و شوخی‌های کنار آب‌سردکن تا روابط حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای شکل‌گرفته در این محیط‌ها. شیلا لایمینگ در این کتاب سیر تکاملی دفترها را از قرن نوزدهم تا زمان حال بررسی می‌کند تا جوابی برای این پرسش مهم پیدا کند که چه بر سر دفترهای کار خواهد آمد؟ آیا دفترها باقی خواهند ماند یا زیر سایۀ فناوری‌های مدرن و تغییر سبک زندگی برای همیشه از بین خواهد رفت؟ او ایده‌های متفاوتی که دربارۀ دفترهای کاری شکل گرفته را تشریح می‌کند تا دربارۀ ماهیت کار، رابطۀ انسان و سازمان، پیوند کار و دفترها، و شکل و شمایل دفترهای آینده و آیندۀ دفترها سرنخ‌هایی بیابد. لایمینگ در این مسیر ارجاعات متعددی هم به فیلم‌ها و سریال‌ها و داستان‌های آشنا می‌دهد. این کتاب ادای دین به آدم‌ها، مکان‌ها و چیزهایی است که دفترها را به وجود آورند و کمک کردند تا در طول تاریخ کار کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *