15

مصائب من در حباب استارت‌آپ

Original price was: ۲۹۸,۰۰۰ تومان.Current price is: ۲۵۳,۳۰۰ تومان.

 دنیل لاینز | سعید قدوسی‌نژاد

کتاب مصائب من در حباب استارت‌آپ سفری غیرمتعارف به سیلیکون‌ولی است. دنیل لاینز که در تمام عمرش روزنامه‌نگار بوده، ناگهان از کارش اخراج می‌شود. او حالا مجبور است برای کار به سیلیکون‌ولی برود و با تعدادی جوان پرانرژِ با ادبیات و روحیۀ خاص همکاری داشته باشد. لاینزِ میان‌سال درک زیادی از اکوسیستم استارتاپی ندارد و حتی دلیل استخدامش را نمی‌داند ولی روحیه‌ای ژورنالیستی و کنجکاو دارد که با او امکان می‌دهد لایه به لایۀ این فضا را زیر و رو کند و درونش را بکاود. این کتاب که محصول همین دوران است، با زبانی طنز و لحنی صریح پشت‌پرده و رفتار و فرهنگ سازمانی آن‌جا را نشان می‌دهد.

 

🔵 نسخۀ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از سایت‌های طاقچه، فیدیبو و کتابراه تهیه کنید.

 

 

دانلود PDF بخش‌هایی از کتاب مصائب من در حباب استارت‌آپ

کتاب مصائب من در حباب استارت‌آپ سفرنامۀ سیلیکون‌ولی است. قصۀ واقعی و سراسر طنز دنیل لاینز، کهنه‌روزنامه‌نگاری که پس از بیست‌وپنج سال نوشتن برای نیوزویک، یک صبح پای تلفن عذرش را می‌خواهند و مجبور می‌شود برای امرار معاش یک سال در فضای‌ استارتاپی کار کند. ما همراه با این بازدیدکنندۀ میان‌سال و با روایت او به سفر در این جزیرۀ جذاب و عجیب می‌رویم و سبک زندگی درون‌گروهی و جدا افتادۀ اکوسیستم استارت‌آپی را تجربه می‌کنیم.

دنیل لاینز در کتاب مصائب من در حباب استارت‌آپ به گوشه‌های تاریک کسب‌وکارها و آدم‌های‌ سیلیکون‌ولی نور می‌تاباند. بدون تعارف حرف می‌زند و با کنار هم گذاشتن اتفاق‌ها طنز تلخ ماجرا را برجسته می‌کند. سعی نمی‌کند روش بهتری برای انجام کاری معرفی کند. گاهی غر می‌زند و مسخره می‌کند. گاهی با عدد و رقم حرف می‌زند. گاهی اغراق می‌کند. و درنهایت یادآوری می‌کند که همین ماجرا را در زندگی خودش هم سراغ بگیرد. شاید خودمان‌ هم در زندگی شخصی‌مان به همین شکل رفتار می‌کنیم.

رشد سریع استارتاپ‌ها و انتظار رشد سریع‌ترشان در آینده باعث شده نتوان آن‌ها را با روش‌های سنتی قیمت‌گذاری کرد. بالا رفتن سریع ارزش مادی استارتاپ‌ها فرضیۀ وجود حباب را تقویت کرده. ترکیدن حباب دات‌-کام در سال ۲۰۰۰ و بروز بعضی از نشانه‌های مشابه آن دوره، احتمال درستی این فرضیه را قوی‌تر می‌کند. دنیل لاینز زمانی که وارد اکوسیستم استارتاپی می‌شود با ماهیت بحران‌هایی مثل حباب روبه‌رو می‌شود و تأثیر آن‌ها را بر رفتار مدیران سازمانی و زدوبندهای آن‌ها می‌بیند. او در کتاب مصائب من در حباب استارت‌آپ کوشیده حقایقی از این دست را افشا کند؛ حقایقی که پشت ظاهر مدرن شرکت‌های نوظهور پنهان هستند و نادیده گرفته می‌شوند.

کتاب مصائب من در حباب استارت‌آپ در لیست پرفروش‌های نشریات مهمی همچون نیویورک‌تایمز و وال‌استریت ژورنال بوده. این اثر تحسین‌شده را سعید قدوسی نژاد ترجمه کرده است.

بخشی از این کتاب را می‌توانید در این‌جا بخوانید.


دربارۀ مجموعۀ تجربۀ محیط کار

تجربۀ محیط کار، مجموعه کتاب‌هایی از نشر اطراف هستند که بر روی ویژگی‌های شغلی متمرکز می‌شوند و می‌کوشند آن را از جنبه‌های مختلف بررسی کنند. در این جستارها افرادی با مهارت‌های مختلف، از هنرمند و رمان‌نویس گرفته تا مدیر و بازاریاب کسب‌وکار، تجربۀ خود از ایده‌پردازی، شیوه‌های کاری مدرن، محیط‌های جدید کاری و مسائلی از این قبیل را در قالب جستار توضیح می‌دهند. اتاق کار، استیو جابز غلط کرد با تو و مصائب من در حباب استارت‌آپ از جمله کتاب‌هایی هستند که در این سری به چاپ رسیده‌اند.


دربارۀ نویسندۀ کتاب مصائب من در حباب استارت‌آپ

دنیل لاینز (Daniel Lyons) (متولد 1960) نویسنده و روزنامه‌نگار آمریکایی است که سال‌ها در نشریات مهمی مثل فوربز و نیوزویک فعالیت داشته. او از دانشگاه میشیگان فارغ‌التحصیل شده و تخصص‌اش حوزۀ تکنولوژی و تحلیل فناوری است. لاینز در سال 2006 وبلاگی با عنوان «استیو جابز الکی» راه انداخت و خاطرات و یادداشت‌هایی طنز از زبان جابز می‌نوشت. این بلاگ با استقبال زیادی روبه‌رو شد تا حدی که بسیاری از نشریات سعی کردند هویت واقعی نویسنده را بیابند. پس از افشا شدن واقعیت، لاینز این خاطرات را یک کتاب با عنوان گزینه‌ها؛ زندگی مخفی استیو جابز، یک پارودی منتشر کرد.

مشخصات

نویسندهدنیل لاینز
مترجمسعید قدوسی نژاد
مقابله و ویرایشالهام شوشتری‌زاده
نمونه‌خوانیمرضیه رافع
طراحی جلد و صفحات داخلیجواد آیت
قطعرقعی
تعداد صفحه336
مجموعهتجربۀ محیط کار
موضوعکسب‌وکار
شابک۹۷۸-۶۲۲-۶۱۹۴۳۷-۲
نوبت چاپچهارم | 1402

فهرست

به کارخانه‌ی محتوا خوش آمدید | 23-34

مردِ سفیدِ به‌گل‌نشسته | 35-44

وقتی اردک‌ها صدا می‌دهند | 45-56

هاب‌اسپات کجاست؟ | 57-68

فرقه‌ی استارت‌آپی شاد!! و معرکه!! | 69-80

زبانِ هابی | 81-96

خرس عروسکی معرکه‌ی رهبر فرقه‌ی ما | 97-104

باید وبلاگ‌مان را خیلی مزخرف‌تر کنیم | 105-114

انفجار نادانی | 115-128

که در آن اشتباه خیلی بزرگی می‌کنم | 129-136

زندگی در موتورخانه | 137-146

یا خدا! جشن هالووین!! | 147-156

کار جدید: کارکنان به ‌مثابه‌ قطعات دورریختنی | 157-174

ران برگندیِ فناوری | 175-186

ملاقات با رئیس جدید | 187-182

بابابزرگ آوازه | 193-212

آیین تحقیر برای دلجویی | 213-216

اختلال در دلقک‌بازی | 217-226

خانه‌ی پوشالی؟ | 227-232

به غرب برو پیرمرد | 233-240

عینکودن‌ها | 241-250

ببخشید، می‌شه لطفاً از شرکت ما گورت رو گم کنی؟ | 251-260

درون‌سو و پایین‌سو | 261-280

سرعتِ گریز | 281-286

کاش من هم هارت داشتم | 287-296

روز فارغ‌‌التحصیلی | 297-304

پایان | 305-323

ستایش‌ها و افتخارات

  • در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک‌تایمز
  • در لیست پرفروش‌ترین آثار وال‌استریت‌ژورنال
  • در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌های سان‌فرانسیسکو کرونیکل

«بهترین کتابی که دربارۀ سیلیکون‌ولی نوشته شده.»

لس‌آنجلس تایمز

«مصائب من در حباب استارت‌آپ نگاهی تصویری فوق‌العاده سرگرم‌کننده از درون دنیای خودستایندۀ فناوری‌ست، و همچنین تأملی مهم بر ارزش‌های عصر ما…»

آیریش‌تایمز

«تندو‌تیز و بامزه… مصائب من در حباب استارت‌آپ، مثل مجموعۀ تلویزیونی سیلیکون‌ولی، سازوکار فرهنگ ناکارآمد، نفاق‌آمیز و توهم‌آلود دنیای فناوری را پیش چشم‌مان می‌گذارد.»

نیویورک‌پست

«اثری دلنشین و مهم. دست‌مریزاد.»

توماس جِی. پیترز، نویسندۀ کتاب پرفروش در جست‌وجوی تعالی

«تشویش‌انگیز اما بامزه… تیزبینیِ خوشایند… به‌شکلی درخشان، متفاوت…»

دوایت گارنر، نیویورک‌تایمز

«چنان بامزه که بلند بلند می‌خندید.»

نیوزویک

«خنده‌دار و چشم‌گشا.»

بیزینس‌اینسایدر

«لاینز شرکت مناسبی گیر می‌آورد، حتی اگر شده مناسب برای پیدا کردن مادۀ خامی که این طنزپردازِ کارکشته به طلا تبدیلش می‌کند.»

فایننشال‌تایمز

«مصائبِ دن لاینز بهترین کتاب دربارۀ سیلیکون‌ولیِ امروز است… کتابی که هم خنده‌آور است و هم ترسناک؛ نگاهی به درون یک استارت‌آپ فناور از دیدگاهی بیرونی. اما این کتاب فقط یادداشت‌های روزانۀ دورۀ کار لاینز در یک شرکت نیست، بلکه گزارش کلی‌تری‌ست دربارۀ فرهنگ کسب‌وکاری که گاهی به نظر می‌رسد روی شن‌های روانِ تراکنش‌های مالی بنا شده است.»

لس‌آنجلس‌تایمز

«تصویری دستکاری‌نشده از درون استارت‌آپی فناور… کتابی که خواندنش برای هر کسی که در استارت‌آپی‌ فناور کار می‌کند یا می‌خواهد چنین استارت‌آپی بسازد ضروری‌ست… لذت‌بخش.»

لیلی راکوِل، آستین امریکن‌ـ‌استیتزمن

«اگر در حوزۀ فناوری و مخصوصاً در استارت‌آپ‌های فناور کار یا سرمایه‌گذاری می‌کنید، این کتاب را بخوانید؛ آن هم نه فقط محض خواندن قصه‌هایش دربارۀ دسیسه‌‌چینی، دورویی و بلاهت‌ سازمانی‌ای که بلای جان هاب‌اسپات و هم‌قطارهایش شده است… [لاینز] خیلی خوب نشان‌مان می‌دهد به‌کارگیری این همه نیروی جوانی که بیشتر و بیشتر مفتون “فرهنگ سازمانی” همه‌گیر استارت‌آپ‌ها می‌شوند چگونه به تبعیض سنیِ نامحسوسی می‌‌انجامد که این کارکنان تا سال‌ها بعد متوجهش نخواهند شد.» 

دن پریمک، فورچون‌دات‌کام

«دن لاینز، با شوخ‌طبعی معروفش در تحلیلی چشم‌گشا، گزارشی از وضعیت کنونی سیلیکون‌ولی عرضه می‌کند که سخت به آن نیاز داریم. مصائب به شکلی فوق‌العاده سرگرم‌کننده شرح می‌دهد که بسیاری از شرکت‌های فناور به چه شیوه‌هایی مردم و خودشان را فریب داده‌اند. لاینز به دنیایی که گویا دیوانه شده اندکی عقلانیت تزریق کرده است.» 

اشلی وَنس، نویسنده‌ی کتاب پرفروش ایلان ماسک

«دن لاینز ــ‌یا همان “استیو جابز قلابی”ــ چنان بی‌رحمانه هاب‌اسپات، کارفرمای سابقش، را کباب می‌کند که دودش از آن طرف کشور هم دیده می‌شود. مصائب کتابی لذت‌بخش و جذاب و خواندنی‌ست که چیزهای مهمی دربارۀ دورویی و حال‌وهوای فرقه‌مانند غول‌های امروزی فناوری به ما می‌گوید.»

برَد استون، نویسنده‌ی کتاب پرفروش همه‌چیزفروشی

«دن لاینز با کنکاش در اعماق شرکتی که از عبارت‌هایی مثل “رهبران فکری بازاریابی در سطح جهانی” استفاده می‌کند، نشان‌مان می‌دهد که چنین استارت‌آپ‌های فناوری می‌توانند تا چه حد مضحک، ولخرج و کودک‌خو باشند. بهتر از همه این‌که لاینز همه‌ی این‌ها را با همان لحن نیشدار و شوخِ معروف خودش می‌گوید.»

نیک بیلتون، ستون‌نویس حوزۀ فناوری نیویورک‌تایمز

«خنده‌آور و تشویش‌زا… واکاوی موشکافانه و بی‌رحمانۀ “حباب” کنونی استارت‌آپ و فرهنگ سازمانی جوانانه‌ای که تولید می‌کند.»

کِرکِس‌ریویو

«مصائب گزارشی‌ست هشداردهنده و دلهره‌آور از دنیای دیوانه‌کنندۀ ریخت‌وپاش‌، خیره‌سری‌ و گروه‌اندیشیِ استارت‌آپ‌ها از نگاه بی‌نظیر یک روزنامه‌نگار برجسته‌ و شوخ‌طبع حوزۀ فناوری که به شکلی باورنکردنی استخدامش می‌کنند تا از صندلی‌ای در ردیف اول، تماشاگر این نمایش جنون‌آمیز باشد.»

مشیبل

«کتابی شورانگیز… که این واقعیت ترسناک را نشانم داد که فرهنگ استارت‌آپی ــ‌از اداهای گوگلی و نامتوازن بودنِ رابطه‌ی کار‌ـ‌زندگی گرفته تا هلهله‌زنی‌های سازمانی و سرسپردگی فرقه‌مانند به «مأموریت»‌ــ منبع الهام خیلی از شرکت‌ها شده است؛ و از همه ترسناک‌تر این‌که بدترین اجزای فرهنگ استارت‌آپی چگونه به نفع مدیران و سرمایه‌گذاران تمام می‌شوند و کارکنان را به قطعاتی قابل‌تعویض تبدیل می‌کنند. و لاینز به شکلی جذاب و گیرا به همۀ این‌ها حمله می‌کند.»

ارین گریفیت، فورچون‌دات‌کام

«این خاطره‌پردازی شوخ‌وشنگ و خوش‌ساخت جزئی از یک سنت ادبی سرزنده است: افشاگری‌های کارکنان سابقی که هنوز دلخورند…»

هاروارد‌بیزینس‌ریویو

«گزارشی هنرمندانه از درون [استارت‌آپ‌ها] که تصویری بامزه و تأمل‌انگیز از فرهنگ کنونی حاکم بر استارت‌آپ‌های فناور ترسیم می‌کند. کتاب لاینز هم سرگرم‌کننده است و هم تحلیلی‌ست دربارۀ کارآفرین‌هایی که این استارت‌آپ‌ها را تأسیس کرده‌اند و لشکر شرکت‌هایی که منابع مالی‌شان را تأمین می‌کنند.»

آتلانتیک

 

«باید بگم که مطالعه این کتاب خیلی برام لذت بخش بود. خصوصا اینکه ترجمه فوق العاده ای داشت و طنزی دلچسب با پاورقی هایی که به خوبی اصطلاحات کتاب رو توضیح میداد.
موضوع کتاب به قدر کافی برای شروع به مطالعه برام جذاب بود تا اینکه در اواسط راه، نویسنده یک سؤال مهم و چالش برانگیز راجع به اقتصاد استارتاپ ها مطرح میکنه و قضیه جذاب تر هم میشه. بعد خیلی روون و ساده جواب این سؤال رو توضیح میده و آخرش حس میکنی یک پله از جایی که قبلا ایستاده بودی بالاتری و میفهمی اونجا چه خبره!
اون سؤال چی بود؟
اینکه چطور شرکت های بزرگ سیلیکون ولی مرتب ضرر میدن اما همچنان مشغول بریز و بپاشن و روز به روز هم ارزش شرکتشون تو بازار سهام بالاتر میره؟!
جالب شد… نه؟
امیدوارم شما هم از مطالعه این کتاب لذت ببرین.»

⭐⭐⭐⭐⭐  ریحانه کلاهی

«خیلی کتاب خوبیه ، در حد یک زلزله که هرچی توذهنتون در مورد استارتاپ های موفق هست رو میریزه و جور دیگه ، تقریبا برعکس می‌سازه.»

⭐⭐⭐⭐⭐  مهدی رستمی همدانی

«ترجمه واقعاً روان و خوانا و «فارسی» بود و امتیاز پنج برای ترجمه حقش است.
متن هم روان و جاذب است و از پشت‌پرده‌ی استارتاپ‌ها و واقعیت مخفی در پس خل‌مشنگی ظاهری آن‌ها اطلاعات خوبی ارائه می‌کند.»

⭐⭐⭐⭐⭐  Taha Rabbani

«بسیار دلپذیر است.
روایت پرکششی دارد و مثل یک داستان خوب آدم را دنبال خودش می کشد.»

⭐⭐⭐⭐  Hossein Forootan

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “مصائب من در حباب استارت‌آپ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “مصائب من در حباب استارت‌آپ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *