اسکات کاتلر شرشو (Scott Cutler Shershow) استاد دانشگاه، پژهشگر و منتقد و نویسندۀ آمریکایی است. او در سال 1975 از دانشگاه ییل فارغالتحصیل شد و مقاطع بعدی را در دانشگاههای آکسفورد و هاروارد گذراند. پس از گرفتن دکترا، به عضویت هیئت علمی دانشگاه کالیفرنیا در آمد و سالها در دانشکدۀ زبان انگلیسی این دانشگاه، تدریس کرد. او هماکنون استاد بازنشسته است و بیشتر به نوشتن جستار و کتاب میپردازد.
اسکات کاتلر شرشو عموماً در زمینههای مطالعات فرهنگی، نظریات انتقادی، تئاتر معاصر و فرهنگ عامه متمرکز بوده و اکثر آثارش تحقیقاتی در این زمینه هستند. نوشتههای او در نشریات و ژورنالهایی همچون رنسانس دراما، تئاتر، پیس رویو، و نیو سنتنیال ریویو به انتشار رسیده است.
کتابهای اسکات کاتلر شرشو
شرشو تا به حال چند کتاب تألیف که به این شرح هستند:
- Bread، انتشارات بلومزبری، 2016
- Deconstructing Dignity: A Critique of the Right-to-Die Debate، انتشارات دانشگاه شیکاگو، 2014
- The Work and the Gift، دانشگاه شیکاگو، 2005
- Marxist Shakespeares، انتشارات راتلج، 2000
- Puppets and “Popular” Culture، انتشارات دانشگاه کرنل، 1995.
او همچنین در چند کتاب دیگر هم به عنوان نویسندۀ همکار حضور داشت.
کتاب اسکات کاتلر شرشو در نشر اطراف
نان پدیدهای زنده و پیچیده است. شاید هیچچیز در زندگی روزمره آشناتر و پیش پا افتادهتر از نان نباشد. بوی نان داغ ما را به خانهٔ کودکی میبرد و نبودنش سر سفره هنوز برای بسیاری تحملناپذیر است. اسکات کاتلر شرشو در کتاب سرودن نان ما را دعوت میکند تا از این تصویر رمانتیک و آشنا فراتر برویم و به وجوه پنهان، غریب و حتی هراسانگیز این بیگانهٔ آشنا فکر کنیم.
این کتاب سفری است شگفتانگیز؛ سفری که از همکاری باستانی انسان با میکروارگانیسمهای زنده در فرایند تخمیر آغاز میشود، از شورشها و انقلابهایی میگذرد که برای نان برپا شدند و به تقدس آن در آیینهای مذهبی و حضورش در ادبیات و اساطیر ختم میشود.
نان محصولِ رقصِ پیچیدۀ زمان و مکان است. سرودن نان فلسفه، ادبیات و تاریخ را بستری برای تأمل در تجربهٔ پیچیدهٔ نان میکند و خواننده را به بازاندیشی دربارۀ نقش آن در زندگی بشری فرامیخواند.
این کتاب در مجموعۀ «زندگی پنهان چیزهای معمولی» و با ترجمۀ ملیکا خوشنژاد منتشر شده است. از این مجموعه پیشتر میزها و دیوارها به انتشار رسیده بود.
بدون دیدگاه