کتاب بهترین قصه‌گو برنده است

۲۱۲,۰۰۰ تومان

آنت سیمونز | زهرا باختری

کتاب بهترین قصه‌گو برنده است از مجموعۀ «روایت در کسب و کار»، به شما نشان می‌دهد چطور با سرمایه‌گذاری روی داستان سود کنید و با قصه به همکاری و تعامل‌تان با دیگران بیفزایید. آنت سیمونز در این اثر تکنیک‌های روایت‌گری و داستان‌گویی را به خواننده می‌آموزد تا با کمک آن بتواند دیگران را اقناع کند و به تجارتش رونق ببخشد. این راهنما برای همۀ مدیران و رهبرانی است که به دنبال شیوه‌های ارتباطی مدرن‌تری هستند و می‌خواهند با روش‌هایی جذاب‌تر کسب‌وکارشان را هدایت کنند.

🔵جهت سفارش تیراژ بالا، چاپ لوگو و متن تقدیمیِ مخصوص شرکت شما (برای هدیه به دیگران) و برخورداری از تخفیف پلکانی، با شمارۀ ۰۹۳۳۵۴۸۱۱۰۵ تماس بگیرید.🔵

 

🔵 بستۀ هدیۀ این کتاب را می‌توانید از کنارکتاب تهیه بفرمایید.

 

🔵 نسخۀ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از سایت‌های طاقچه، فیدیبو و کتابراه تهیه کنید.

 

 

دانلود PDF بخش‌هایی از کتاب بهترین قصه گو برنده است

یکی از راه‌های قابل‌اطمینان و سادۀ ارتباط برقرار کردن با دیگران قصه‌گویی است. در هر سن و جایگاه و شغلی که باشیم تعریف کردن قصه و داستان کمک می‌کند پیوندهای انسانی راحت‌تر شکل بگیرند و عمیق‌تر شوند. آنت سیمونز در کتاب بهترین قصه گو برنده است این موضوع را به دنیای کسب‌وکار می‌برد و به ما می‌آموزد که چطور از تجربه‌های شخصی‌‌ و قصه‌هایی که از دیگران وام گرفته‌ایم، استفاده کنیم تا مشتری اعتبار گفته‌هایمان را بپذیرد و با ما همکاری کند. سیمونز، که مشاور شرکت‌های بزرگی مثل مایکروسافت و ناسا بوده، می‌گوید اگر در حرفه‌مان جایی برای ارتباطات عاطفی باز نکنیم مسیر سخت و ناهمواری پیش روی‌مان خواهد بود. به همین دلیل اصرار دارد که در کنار محاسبات فنی و تکنیکی، به مناسبات انسانی هم اهمیت دهیم. و قصه همان چیزی است که در این فرایند به آن نیاز داریم.

وقتی برای طرف مقابل قصه می‌گوییم کمکش می‌کنیم از میان هزاران اطلاعات و داده‌ای که احاطه‌اش کرده‌اند، راحت‌تر دست به انتخاب بزند. چه بسا گره‌هایی که با هیچ محاسبه‌ای باز نمی‌شوند، فقط با یک قصۀ کارساز، حل و فصل شوند. قصه به کارفرما کمک می‌کند دیدگاه‌ها، ارزش‌ها، باورها و آرزوهایش را با دیگران به اشتراک بگذارد. کمک‌ می‌کند مفاهیم خام رنگ و بو و زندگی و روح بگیرند. قصه رد شما را روی داده‌ها می‌گذارد و اعتماد طرف مقابل را برمی‌انگیزد. گویی پس از گفتن و شنیدن یک قصۀ خوب، همۀ مناسبات عوض می‌شود. شما و مخاطبتان دیگر مقابل هم نیستید، کنار یکدیگرید. آنت سیمونز در کتاب بهترین قصه گو برنده است تکنیک‌های این مهارت را یاد می‌دهد و کمک می‌کند به یک راوی ماهر و حرفه‌ای تبدیل شوید. کسی که با داستان‌هایی جذاب و پرکشش آدم‌های اطرافش را تحت تأثیر قرار می‌دهد و به خواسته‌هایش می‌رسد.

آنت سیمونز، زهرا باختری، نشر اطراف، خرید کتاب، روایت در کسب و کار، نفیسه مرشدزاده

آنت سیمونز می‌گوید برای پیدا کردن قصه‌ها نیازی نیست به جاهای عجیبی سر بزنیم یا چیزهای غریبی بخوانیم. حتی برای قصه‌گویی لزومی ندارد دنبال کسب توانایی خارق‌العاده‌ای هم رفت. همۀ ما قصه‌گویی بلدیم و قصه‌هایی برای گفتن داریم. قصه‌ها اطراف ما هستند و در زندگی روزمرۀ ما معلق‌اند. «قصه‌ها در گوشه و کنار پرابهام و آشفتۀ زندگی واقعی، خانه کرده‌اند.» برای پیدا کردن قصۀ موردنظرمان‌ و استفاده از آن فقط کافی‌ست کمی دقت کنیم و شگردهای ظریفی را یاد بگیریم. کتاب بهترین قصه گو برنده است یادتان می‌دهد قصه‌هایی را که دارید ولی تا به حال به آن‌ها توجه نکرده بودید را پیدا کنید و در موقعیت‌های مناسب برای دیگران تعریف‌شان کنید. یادتان می‌دهد چطور از دل زندگی روزمره‌تان قصه‌های به دردبخور بیرون بکشید. قصه‌هایی که اعتماد دیگران را جلب می‌کنند، مکالمه را تسهیل می‌کنند، باعث می‌شوند دیگران بفهمند در سر شما چه ایده‌ای هست و نسبت به جهان چه حسی دارید.

قصه‌های برنده از کجا می‌آیند؟

اگر بهترین قصه‌گو برنده است، این قصه‌های برنده را از کجا باید پیدا کرد و از کجا بدانیم چه‌طور تعریف‌شان کنیم؟ سیمونز می‌گوید برای گفتن قصه‌های برنده، فقط کافی ا‌ست قصه‌هایی پیدا کنیم که:

  • پیام ما را منتقل کنند.
  • از گفتن‌شان لذت می‌بریم.
  • راجع به موقعیت‌های واقعی زندگی هستند.

 

قصه‌های برنده برای شنونده‌ها معنا و اهمیت شخصی دارند. نکته این‌جاست که فقط وقتی می‌توانید انتظار داشته باشید دل و ذهن افراد مشتاقانه مجذوب شود که قصه‌هایی پیدا کنید و بگویید که برای «شما» معنی‌دار باشند، یا به تعبیر سیمونز، شخصی شده باشند. اگر با تجربۀ مشترک‌تان (به عنوان گوینده/شنونده) پیوند عاطفی و در نتیجه شخصی برقرار کنید، آن وقت معنای مورد نظرتان در ذهن شنونده حک می‌شود. زمانی که این دیدگاه معنی‌دار در ذهن شنونده نقش ببندد، تجربیات بعدی بهتر می‌توانند در جریان تفسیر قصه بیفتند.

سیمونز اعتقاد دارد حسن بزرگ قصه‌های شخصی این است که به راحتی آن‌ها را به یاد می‌آورید چون به چشم خودتان آن‌ها را دیده‌اید. وقتی شنونده‌ها سؤال بپرسند، می‌توانید جواب‌شان را بدهید. برای این‌که بتوانید به هر سؤالی راجع به یک قصه جواب بدهید، آن‌قدر تحقیق نیاز دارید که آن را به قصۀ خودتان تبدیل کنید. آن وقت نسخۀ شخصی شما از تجربۀ یک نفر دیگر و واکنش‌تان به آن، به حدی شخصی می‌شود که روی شنونده تأثیر بگذارد.

اصالت عمل یعنی قصه‌ها یا عواطف شخصی‌تان دربارۀ قصۀ یک نفر دیگر را به اشتراک بگذارید. وقتی تجربه‌های شخصی‌تان را به اشتراک می‌گذارید، موقع اطلاعات دادن یا تأثیر گذاشتن بر دیگران، اعتماد شنونده را نیز جلب می‌کنید. سیمونز برای این‌که روند قصه‌گویی راحت شود و شتاب بگیرد، چهار ظرف به شما می‌دهد که پر از قصه‌‌اند؛ قصه‌هایی که می‌گویند شما چه کسی هستید، چرا این‌جایید، دیدگاه‌تان چیست، چه نکات آموزنده‌ای دارید، ارزش‌هایتان کدام‌اند و حس درونی‌تان چیست. این چهار ظرف عبارت‌اند از:

  1. زمانی که در کار خود درخشیده‌اید
  2. زمانی که کار را خراب کرده‌اید
  3. یک مربی
  4. یک کتاب، یک فیلم یا یک اتفاق جدید

 

در هر موقعیتی می‌شود از این چهار منبع اصلی برای قصه پیدا کردن استفاده کرد. همین‌طور که مهارت قصه‌گویی‌تان را پرورش می‌دهید، می‌فهمید که منبع مورد علاقه‌تان کدام است و بعد دیگر روش مخصوص خودتان را خواهید داشت. ولی تا آن موقع می‌توانید با این چهار ظرف شروع کنید.

 

کتاب بهترین قصه‌گو برنده است کتاب اول از مجموعۀ روایت در کسب‌وکار نشر اطراف است. این اثر را زهرا باختری ترجمه کرده است.

سیمونز در جستار «شش نوع داستان» به انواع داستان اشاره می‌کند و هر یک را به تفصیل توضیح می‌دهد. پیشنهاد می‌کنیم در کنار کتاب، این جستار را هم مطالعه کنید.


دربارۀ مجموعۀ روایت در کسب‌وکار

روایت در کسب‌وکار متشکل از کتاب‌هایی نظری دربارۀ نقش قصه‌گویی در تجارت، مشاغل حرفه‌ای و انواع کسب‌وکارهای مدرن است. این کتاب‌ها تلاش می‌‌کنند دانش نظری را با تجربیات عملی و کاربردی ترکیب کنند و تصویری تازه از کارکردهای روایت و قصه در مدیریت، رهبری، بازاریابی و دیگر شاخه‌ها ارائه دهند. نشر اطراف تاکنون کتاب‌های بهترین قصه‌گو برنده است، هر برند یک قصه است و روزی روزگاری سازمانی را در قالب این سری منتشر کرده است.


دربارۀ نویسندۀ بهترین قصه گو برنده است

آنت سیمونز (Annette Simmons) نویسنده و مشاور مدیریت است. تخصص او بیشتر روانشناسی اجتماعی و توسعۀ رهبری است و در همین راستا نیز با شرکت ها و مؤسسات بزرگی همکاری داشته. سیمونز تاکنون پنج کتاب نوشته که کارخانۀ قصه و جایی امن برای حقایق خطرناک از جملۀ آن‌ها به شمار می‌روند.

مشخصات

نویسندهآنت سیمونز
مترجمزهرا باختری
ویراستارمریم‌السادات حسینی‌سیرت
طراح جلدحمید قدسی
قطعرقعی
تعداد صفحه228
مجموعهروایت در کسب‌وکار
موضوعکسب‌وکار
شابک۹۷۸-۶۰۰-۹۸۰۱۹-۲-۳
نوبت چاپهجدهم | 1402

فهرست

بخش اول: قصه‌اندیشی | 17-63
یکم: قصه‌اندیشی به چه معناست؟
دوم: قصه چیست؟
سوم: پرورش ذهن
چهارم: گفتن قصه‌های بَرنده

بخش دوم: قصه‌یابی | 67-170
پنجم: قصه‌های «چه کسی هستم؟»
ششم: قصه‌های «چرا اینجا هستم؟»
هفتم: قصه‌های آموزشی
هشتم: قصه‌های بینشی
نهم: قصه‌های ارزش زیسته
دهم: قصه‌های «می‌دانم در سرت چه می‌گذرد»

بخش سوم: فوت کوزه‌گری | 171-224
یازدهم: تجربه امری حسی است
دوازدهم: هنر گزیده‌گویی
سیزدهم: قصه‌های «هو یت تجاری»، «سازمانی» و «سیاسی»
چهاردهم: زاویۀ دید
پانزدهم: قصه‌شِنَوی

ستایش‌ها و افتخارات

«یکی از موضوعات مهم در بازاریابی دیجیتال، حوزۀ “بازاریابی محتوایی” و یکی از مهم‌ترین مباحث بازاریابی محتوایی، داستان‌سرایی در کسب‌وکار است. چند کتاب خوب به زبان فارسی در بازار وجود دارد که به راحتی می‌توان ادعا کرد از لحاظ موضوع، ترجمه، ویراستاری و سایر موضوعات مورد توجه در یک کتاب، کتاب بهترین قصه گو برنده است نشر اطراف، انتخاب مناسبی برای معرفی در این بخش از سری معرفی کتاب‌های استارتاپی است. برای بسیاری از سایت‌ها، محتوای سایت، به دورۀ پیش و پس از خواندن و اجرای مطالب این کتاب قابل تقسیم است.»

روزنامۀ شرق

 

«یکی از بهترین کتاب‌هایی بود که تا حالا خوندم، این کتاب با جزئیات و با دقت توضیح داده که چطور میشه با قصه، تاثیرگذاری بیشتری روی آدما داشت و روابط بهتری باهاشون پایه‌ریزی کرد. آخر هر فصل هم یک سری تمرین و راهنمایی داره که اونا هم جالب بودند.»

⭐⭐⭐⭐⭐  Saba

«خواندن این کتاب برای هر کسی که می‌خواهد هدفی را دنبال کند و برای رسیدن به آن هدف چاره‌ای جز فعالیت در اجتماع و انسان‌های دیگر ندارد، قطعا مفید خواهد بود.»

⭐⭐⭐⭐  Mahdi Nasseri

«یک کتاب خوب در مورد قصه و انواع آن و استفاده از قصه و قصه گویی در زمینه ها و کارهای مختلف برای رونق بخشیدن به کار. واقعا جذاب و جالب بود.»

⭐⭐⭐⭐  Mohammad reza khorasanizadeh

«نمیدانم چقدر این حرف درست است که هدف اصلی نویسنده از کتابت این کتاب بیان نقش قصه گویی و روایت ها در رونق بخشی به کسب و کار و اقتصاد بوده است . اما من از خواندن کتاب نقش روایت و قصه گویی را بیشتر در تربیت و آموزش دیدم و فهمیدم . نقش قصه ها را در تعامل حاکمان با اجتماع ، رسانه ها با باورها و،پدر ها و مادرها با فرزندان فهمیدم . و اینکه آنچه به باور انسانها تبدیل میشود نه حقیقت ها که قصه و روایاتی است که از حقائق به مخاطب نشان داده میشود . آن حقیقتی بر دل انسان مینشیند که روایت و قصه دلنشین تری از آن به مخاطب عرضه شده باشد . لذا در جنگ رسانه ها ، آن رسانه ای پیروز است که از آنچه میخواهد به باور مخاطب برساند تصویر و قصه و ویترین دلنشین تری ارائه کند … و این در جامعه امروز ما چقدر مهم است . دست نشر اطراف به خاطر انتخابش در چاپ این کتاب درد نکند…»

⭐⭐⭐⭐  محمدصادق نیلفروشان

«اگر مایلید راهکارهای علمی و مفیدی بیاموزید که در سطح جهانی برای برقراری ارتباط‌های کاریِ ضروری و سودمند استفاده می‌شوند و اگر دوست دارید راهتان برای رسیدن به موفقیت‌های شغلی، اجتناب از شکست‌های جبران‌ناپذیر و حل مشکلاتِ به‌ظاهر لاینحلِ کاری هموار شود، مجموعه‌ی «روایت در کسب و کار» انتشارات اطراف، جایی در کتابخانه‌ی شما باز خواهد کرد.»

⭐⭐⭐⭐  رضا ایمانی

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب بهترین قصه‌گو برنده است”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب بهترین قصه‌گو برنده است”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *