گری اشتین‌گارت

گری اشتین‌گارتگری اشتین‌گارت (1972- ) Gary Shteyngart استاد دانشگاه کلمبیا و رمان‌نویس آمریکایی متولد روسیه، تحصیلات دانشگاهی مقدماتی‌اش را در رشته‌ی علوم سیاسی گذرانده و کارشناسی ارشد خود را در رشته‌ی نگارش خلاق از دانشگاه نیویورک دریافت کرده است. در میان آثار متعدد گری اشتین‌گارت که جوایز معتبری دریافت کرده‌اند، رمان یک قصه‌ی عشق واقعی بسیار غم‌انگیز، جایزه‌ی بولینگر در بخش ادبیات طنز و راهنمای دختر دم‌بخت روسی جایزه‌ی استفن کِرِین را در میان جوایز دیگر به خود اختصاص دادند و کتاب خودزندگی‌نامه‌ای شکست کوچک به مرحله‌ی نهایی جایزه‌ی منتقدان راه یافت. نوشته‌های گری اشتین‌گارت در نیویورکر و نیویورک‌تایمز به چاپ می‌رسند و بعضی از داستان‌هایش دست‌مایه‌ی سریال‌های تلویزیونی شده‌اند.

روایت «حسرت اداره» نوشته‌ی اشتین‌گارت را می‌توانید در کتاب اتاق کار بخوانید.

کتاب اتاق کار گری اشتین‌گارت

اتاق کار | روایت‌هایی از عشق، تعلیق و گیره‌های کاغذ

گردآورنده: اسلون کراسلی
نویسندگان: گری اشتین‌گارت، جویس کارول اوتس، جاناتان ایمس، لی چایلد، جاناتان سفرن‌فوئر، جاشوا فریس، بیلی کالینز، اسلون کراسلی، روکسان گی، والریا لوئیزلی، الن مابانکو، ایمی مان و جاناتان کولتون
مترجم: کیوان سررشته

اتاق کار در یازده روایت از ژانرهای گوناگون، جهان‌های مختلفی را بازنمایی می‌کند و تأثیر محیط ‌ ‌کار، روابط کاری و نقش شغلی که انتخاب می‌کنیم بر «آدمی که می‌شویم» را یادمان می‌اندازد. فضای کار همیشه در حال دگرگونی است اما به رغم همه‌ی این تغییرات، خود ما فرقی با اجداد اولیه‌مان نداریم؛ کماکان در همه‌ی شغل‌ها و اتاق‌های کار دنبال پیدا کردن نقش‌مان در غار زندگی هستیم.

اتاق کار تلاشی است برای بازنمایی فضای کار مدرن. یازده متن موجود در کتاب حاصل تلاش جمعیِ هنرمندانی است که هر یک در حوزه‌ی کاریِ خود، پیشینه‌ای درخشان دارند و به درخواست مؤسسه‌ی زیراکس در یک پرو‌ژه‌ی جمعی شرکت کرده‌اند. هر یک کوشیده‌‌‌اند گوشه‌ای از فضای کار مدرن یا موضوعی مرتبط با آن را در ژانر مورد نظرشان روایت کنند و گویی در یک اتاق کار مجازی حاصل تلاش‌شان را به شکل کتاب پیشِ رو ارائه‌ داده‌اند. از داستان‌کوتاه و خاطره‌پردازی و جستار گرفته تا شعر و ترانه و نمایشنامه‌ی تلویزیونی، اسامی بزرگی که پشت همه‌ی متن‌ها به چشم می‌خورد نشانگر اهمیت ثبت و روایت فضای کار سیال، نوظهور و متغیر امروزی است که چه بسا در آینده‌ای نه چندان دور جای خود را به دنیای کاری بعدی بدهد و ردی هم از آن به جای نماند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *